top of page
20211016_125222.jpg

Termékeink

Ezen az oldalon bemutatjuk, hogy a különböző árnyékolási megoldásaink közül, milyen termékek választhatók, a helyszín adottságaihoz mi illeszkedik a legjobban.

Külső tokos redőnyök

Műanyag redőny

Az új típusú műanyag redőnyeink alap típusát 45 fokban hajlított, horganyzott és festett vastokba, alumínium tokvégekkel szereljük. A műanyag palást két oldalt csapágyazott acél tengelyre tekeredik, ezáltal csendesebben működik és a lécek idővel történő deformálódását is megakadályozzuk. Ebben nagy segítség az alumínium záróléc is. A lefutók műanyagból készülnek és kefével vannak ellátva. A műanyag redőnyöket fehér színben szoktuk ajánlani, mert bár léteznek belőle más színek, illetve mintázatok, azok a magas UV sugárzás miatt hamar kifakulnak, elszíneződnek. Ajánlott méretek szélesség max. 160 cm, magasság max. 280 cm.

20211024_123320.jpg

Alap ára szereléssel együtt: bruttó 17.000 Ft /nm

műanyag redőny

Műanyag redőny szúnyoghálóval

20211022_134316.jpg

Ez a típus mindenben megegyezik felszereltségében a normál műanyag redőnyével. A különbség, hogy a tokba integrálva mozgatható szúnyogháló kerül beszerelésbe, ami egy dupla lefutóban a redőny palást mögött helyezkedik el. Ajánlott méretek: szélesség max. 150 cm, magasság max. 220 cm.

Alap ára szereléssel együtt: bruttó 23.000 Ft /nm

Műanyag redőny szúnyoghálóval

Alumínium redőny

Az alumínium redőnyeink alap típusát 45 fokban hajlított, festett alumínium tokba, alumínium tokvégekkel szereljük. Az alumínium palást két oldalt csapágyazott acél tengelyre tekeredik, ezáltal csendesebben működik. A lécek habbal töltött alumíniumból készülnek. A lefutók is alumíniumból készülnek és kefével vannak ellátva. Az alumínium redőnyök előnye a műanyaggal szemben egyrészt, hogy sokkal strapabíróbbak, másrészt többféle színben, erezeti mintával szerelhetők, mely a magas UV sugárzás ellenére sem színeződnek el, fakulnak ki. Ajánlott méretek szélesség akár max. 270 cm, magasság max. 430 cm. Motoros működtetésre is alkalmas.

Alap ára szereléssel együtt: bruttó 27.000 Ft /nm

Alumínium redőny

Alumínium redőny szúnyoghálóval

Ez a típus mindenben megegyezik felszereltségében a normál alumínium redőnyével. A különbség, hogy a tokba integrálva mozgatható szúnyogháló kerül beszerelésbe, ami egy dupla lefutóban a redőny palást mögött helyezkedik el. Ajánlott méretek: szélesség max. 155 cm, magasság max. 225 cm. Motoros működtetésre is alkalmas.

Alap ára szereléssel együtt: bruttó 35.000 Ft /nm

Alumínium redőny súnyoghálóval

Belső tokos redőnyök

Régi, fa belsőtokos rendszer

A régi fa belső tokokba rendszerint fa redőnypalástot szereltek. Idővel ezeket a lamellákat fel kell újítani, illetve a szerelékeket ki kell cserélni. Amennyiben szeretnék a palást cserélhető ismét fa, de a mérettől függően maxi (50 mm-es), kisebb szélesség esetén normál (37 mm-es) műanyag lamellára, vagy akár alumínium redőny palástra. 

A felújítás a választott termékektől függően szereléssel együtt: bruttó 15.000 - 25.000 Ft /nm

Régi, fa belsőtokos

Új típusú, ráépíthető tokos redőny

Ezeket a tokokat vagy régi típusú fa belsőtokos rendszerek helyére, vagy új lakások építésekor szokták szerelni. Alkalmas műanyag és alumínium palást beszerelésére, valamint beépíthető szúnyoghálók felszerelésére.

Új tokrendszer ára szereléssel együtt: bruttó 25.000 Ft- 40.000 Ft /nm

Palást ára szereléssel együtt: bruttó 15.000 Ft - 25.000 Ft /nm

Új típusó, ráépíthető tokos

Vakolható tokos redőnyök

Vakolható 20

Vakolható tokos (20 fokos) redőnyök

Építkezéskor, meglévő falak szigetelésekor érdemes vakolható tokokat felszerelni. A tokokba műanyag, alumínium lamella és szúnyogháló is szerelhető. A külső tokos redőnyökhöz hasonlóan a szerkezet színe szabadon választható. A RAL felár 25%.

A termék ára szimpla redőny esetén szereléssel együtt: bruttó 29.000 Ft /nm

A termék ára szúnyoghálós redőny esetén szereléssel együtt: bruttó 37.000 Ft /nm

Vakolható tokos (90 fokos) redőnyök

Építkezéskor, meglévő falak szigetelésekor érdemes vakolható tokokat felszerelni. A tokokba műanyag, alumínium lamella és szúnyogháló is szerelhető. A külső tokos redőnyökhöz hasonlóan a szerkezet színe szabadon választható. A RAL felár 25%.

A termék ára szimpla redőny esetén szereléssel együtt: bruttó 31.000 Ft /nm

A termék ára szúnyoghálós redőny esetén szereléssel együtt: bruttó 39.000 Ft /nm

Vakolható 90

Garázskapuk

Rollergate S garázskapu

A garázskapuk a külsőtokos redőnyök nagyméretű változatai. Ezek közül a legkisebb S méretűt 45 mm-es alumínium léccel szereljük. A külső tokos redőnyökhöz hasonlóan a szerkezet színe szabadon választható. A RAL felár 25%. A lamelláknak is többféle színváltozata érhető el. Ajánlott méretek szélesség akár max. 350 cm, magasság max. 265 cm.A méretükből adódóan, ezeket motoros működtetéssel ajánljuk.

A termék ára szereléssel együtt: bruttó 42.000 Ft /nm

Rollergate S

Rollergate M garázskapu

A garázskapuk a külsőtokos redőnyök nagyméretű változatai. Ezek közül a legkisebb S méretűt 55 mm-es alumínium léccel szereljük. A külső tokos redőnyökhöz hasonlóan a szerkezet színe szabadon választható. A RAL felár 25%. A lamelláknak is többféle színváltozata érhető el. Ajánlott méretek szélesség akár max. 410 cm, magasság max. 500 cm.A méretükből adódóan, ezeket motoros működtetéssel ajánljuk.

A termék ára  szereléssel együtt: bruttó 62.000 Ft /nm

Rollergate M

Rollergate L garázskapu

A garázskapuk a külsőtokos redőnyök nagyméretű változatai. Ezek közül a legkisebb S méretűt 77 mm-es alumínium léccel szereljük. A külső tokos redőnyökhöz hasonlóan a szerkezet színe szabadon választható. A RAL felár 25%. A lamelláknak is többféle színváltozata érhető el. Ajánlott méretek szélesség akár max. 450 cm, magasság max. 477 cm.A méretükből adódóan, ezeket motoros működtetéssel ajánljuk.

A termék ára szereléssel együtt: bruttó 65.000 Ft /nm

Rollergate L

Napellenzők

Könyökkaros napellenző

A könyökkaros napellenzők árnyékolási szempontból a legpraktikusabb kiegészítői a családi házak teraszainak, lakások erkélyeinek, vagy  kerthelyiségeinek. A termékek normál és tokozott kivitelben kaphatók. A szerkezetek alap esetben szürke színűek, de bármilyen RAL színben kérhetőek. A ponyva anyaga UV álló vízlepergetős bevonatú textilből készül és több tucat mintázatból, színből választhatnak. Működtetése lehet kézi, vagy motoros.

Árat csak az igények felmérése után tudunk adni számos változó paraméter miatt, amik nem arányosak a termék méreteivel.

Könyökkaros napelenző

Separett Oladalfedés

Sodronyos megvezetésű, függőleges, vagy enyhe dőlésszögű árnyékolásra alkalmas. Tokozott, vagy tok nélküli kivitelben. A szerkezetek alap esetben szürke színűek, de bármilyen RAL színben kérhetőek. A ponyva anyaga UV álló vízlepergetős bevonatú textilből készül és több tucat mintázatból, színből választhatnak. Működtetése lehet kézi, vagy motoros.

Árat csak az igények felmérése után tudunk adni számos változó paraméter miatt, amik nem arányosak a termék méreteivel.

Egyedi oldalfedések

Egyedi igényeknek megfelelően, már meglévő terasz beépítések árnyékolása, mozgatható, vagy fíx borítással, tokozott, vagy tok nélküli kivitelben.

A szerkezetek alap esetben szürke színűek, de bármilyen RAL színben kérhetőek. A ponyva anyaga UV álló vízlepergetős bevonatú textilből, vagy időálló színezett, vagy víztiszta PVC-ből készül és több tucat mintázatból, színből választhatnak. Működtetése lehet kézi, vagy motoros.

Árat csak az igények felmérése után tudunk adni számos változó paraméter miatt, amik nem arányosak a termék méreteivel.

Separett
Egyedi oldalfedés

Fix Szúnyoghálók

Műanyag keretes szúnyogháló

A fix szúnyoghálók anyagukat tekintve készülhetnek műanyagból és alumíniumból.

A műanyag szúnyoghálókat főként kisebb méretekben ajánljuk, mert nagyobb méretek esetén deformálódhatnak. Másik hátrányuk, hogy nálunk csak fehér színben kaphatók.

Ára: 5000 Ft/nm

Fix szúnyoghlók

Alumínium keretes szúnyoghálók, peremes

Az alumínium szúnyoghálóknak számos előnye van a műanyaghoz képest. Nagy méretben, bármilyen színben, és bármilyen formában (íves nyílások) elkészíthetők. Van olyan típusuk, amelyik bár nem mozgatható, könnyedén kivehető.

Az egyik típus a peremes 9 x 30 mm-es profillal gyártott rovarháló. Ezt nem szükséges fixen csavarral rögzíteni, mert a keretre szerelt fülekkel az ablakok pereméhez tudjuk szorítani.

Ára: 9.000 Ft/nm

Alumínium keretes szúnyoghálók, 20 x 22 mm profillal

Az alumínium szúnyoghálóknak számos előnye van a műanyaghoz képest. Nagy méretben, bármilyen színben, és bármilyen formában (íves nyílások) elkészíthetők. Van olyan típusuk, amelyik bár nem mozgatható, könnyedén kivehető.

Az általunk forgalmazott alumínium szúnyoghálók másik típusa a 20 x 22 mm-es profilból készített. Ezeket fixen fel kell fúrni vagy az ablakkeretre, vagy kívülre a redőny lefutóira.

Ára: 10.000 Ft/nm

Mozgatható szúnyoghálók ablakra

R1 típusú mozgatható szúnyogháló

A R1 típusú mozgatható szúnyoghálókat hasonlóan a redőnyökhöz egy alumínium tokba szereljük. Lefutó sínnel vannak ellátva, ami rögzíti a hálót oldal irányba. Alul egy kiakasztóval tudjuk rögzíteni. A kész keretet az ablaktokra, vagy akár ablaktokba is szerelhetjük. Mérete: szélesség maximum 150 cm, magassága akár 220 cm is lehet. A tokozat bármilyen RAL színben rendelhető, aminek a felára 25%.

Ára: 14.000 Ft/nm-től

Mozgatható szúnyghálók

Ablak pliszé szúnyogháló

A pliszé szúnyoghálók legfontosabb tulajdonsága, hogy nagyon kis helyen is elférnek, akár a redőny mögé, ablak falcba. Exklúzív megjelenése miatt nagyon keresett. Az alumínium keret bármilyen RAL színben megrendelhető 25%-os felárral. A faerezetű szerkezetek felára 70%.

Ára: 40.000 Ft/nm-től

Szúnyogháló ajtókra

Szúnyogháló ajtókra

Alumínium keretes nyíló ajtó

Az ajtóra szerelhető szúnyoghálók közül a leggyakoribb, legelterjedtebb típus, az alumínium keretes nyíló szúnyogháló ajtó. Ez felszerelhető akár a nyílászáróra, vagy a redőnyre, amennyiben a mozgatáshoz szükséges hely rendelkezésre áll.

A keret bármilyen RAL színben rendelhető, aminek a felára 25%.

Ára: 14.000 Ft/nm-től

Vízszintesen mozgatható szúnyogháló ajtókra

Pliszé szúnyogháló

A pliszé szúnyoghálók legfontosabb tulajdonsága, hogy nagyon kis helyen is elférnek, akár a redőny mögé, ablak falcba. Exklúzív megjelenése miatt nagyon keresett. Az alumínium keret bármilyen RAL színben megrendelhető 25%-os felárral. A faerezetű szerkezetek felára 70%.

Normál ajtó esetén egyszárnyú kivitelben max. szélesség 140 cm, dupla ajtók esetén kétszárnyú kivitel ajánlott max. 240 cm szélességig.

Hátránya a nehézkes javítás.

Ára: 39.500 Ft/nm-től

Alumínium toló szúnyoghálóajtó

A tolóajtós szúnyoghálókat főként nagy felületű teraszajtók védelmére ajánljuk, főként ott, ahol jelentősebb mozgatás történik. Ennek a típusnak is létezik egy soros, illetve két soros változata, ami a nyíló felület nagysága határoz meg.

A keret bármilyen RAL színben rendelhető, aminek a felára 25%.

Ára: 25.000 Ft/nm-től

Roló típusú vízszintes szúnyogháló ajtó

A Roló típusú mozgatható szúnyogháló ajtók hálóját hasonlóan az ablakra szerelhető típushoz egy alumínium tokba szereljük. Vízszintes sínnel vannak ellátva, ami rögzíti a hálót oldal irányba. Az ellen oldalon egy kiakasztóval tudjuk rögzíteni. A kész keretet az ablaktokra, vagy akár ablaktokba is szerelhetjük. Mérete: szélesség maximum 120 cm, magassága akár 240 cm is lehet. Ennél nagyobb szélesség esetén, dupla tokos kivitelt szoktunk ajánlani.

A tokozat bármilyen RAL színben rendelhető, aminek a felára 25%.

Ára: 19.500 Ft/nm-től

Belső árnyékolók

Roletták

A roletták függőleges mozgatású belső árnyékolók, melyek dekoratív megjelenésük mellett árnyékoló funkciót is betöltenek.

Több típusát forgalmazzuk: Működtetés szerint lehet rugós, vagy gyöngyláncos, a szerkezet szerint pedig tokozott, vagy tokozatlan.

A tokozat bármilyen RAL színben rendelhető, aminek a felára 25%.

A textilek bármely típushoz választhatók a fényáteresztőtől a teljes fényzáróig.

Kérje mintáinkat a kiválasztáshoz.

Árat csak az igények felmérése után tudunk adni számos változó paraméter miatt, amik nem arányosak a termék méreteivel.

roletták

Szalagfüggönyök

A szalagfüggönyök vízszintes mozgatású belső árnyékolók. A textilek széles választéka igazodhat a szoba színvilágához. A szalagok 127 és 89 mm szélességben kaphatók.

A tokozat bármilyen RAL színben rendelhető, aminek a felára 25%.

A textilek sokféle típusból választhatók a fényáteresztőtől a teljes fényzáróig.

Kérje mintáinkat a kiválasztáshoz.

Árat csak az igények felmérése után tudunk adni számos változó paraméter miatt, amik nem arányosak a termék méreteivel.

szalgfügönyök

Reluxák

A reluxák függőleges mozgatású fém lamelláival tölti be lakótereink árnyékolását. Színválasztékban szinte bármi elérhető.

A tokozat bármilyen RAL színben rendelhető, aminek a felára 25%.

A lamellák 25 és 16 mm-es szélességűek lehetnek, színe és mintázata választható. Kérje mintáinkat a kiválasztáshoz.

Árat csak az igények felmérése után tudunk adni számos változó paraméter miatt, amik nem arányosak a termék méreteivel.

reluxák

Pliszé árnyékolók

A pliszé árnyékolók működési elve hasonló a pliszé szúnyoghálóéhoz, a textilek harmonika szerűen kerülnek összegyüjtésre valamelyik oldalon. Ez a típus alkalmas alakzatos nyílászárók árnyékolására is.

A tokozat bármilyen RAL színben rendelhető, aminek a felára 25%.

A textilek sokféle típusból választhatók a fényáteresztőtől a teljes fényzáróig.

Kérje mintáinkat a kiválasztáshoz.

Árat csak az igények felmérése után tudunk adni számos változó paraméter miatt, amik nem arányosak a termék méreteivel.

pliszé árnyékoók

Sávrolók

A sávrolók működtetése hasonló a gyöngyláncos rolettáékhoz. A textil sávosan átlátszó és sötétítő részek váltakozásával, egyaránt betölthet függöny és részleges árnyékoló szerepet is.

A szerkezet lehet tokozatlan és tokozott, amelyen bármely RAL színben rendelhető, aminek a felára 25%.

A textilek ennél a típusnál is kiválaszthatók. 

Kérje mintáinkat a kiválasztáshoz.

Árat csak az igények felmérése után tudunk adni számos változó paraméter miatt, amik nem arányosak a termék méreteivel.

sávrolók

04

Project Name

This is your Project description. Provide a brief summary to help visitors understand the context and background of your work. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start.

bottom of page